Robijn in Zoisiet armband

Splitarmband van Robijn in groene Zoisiet 

Robijn in Zoisiet is een combinatiesteen en wordt ook wel Anyoliet genoemd. Het combineert de eigenschappen van het vurige Robijn met het groene & zwarte aardende Zoisiet.

Lees verder bij meer informatie. 

robijn_06
1 Item
€ 7,50
Inclusief belasting

Robijn in Zoisiet armband split

Armband met elastiek!

Robijn is een van de negen edelstenen in de Thaise Orde van de Negen Edelstenen. 

Robijn in zoisiet werking o.a. 

Dit is een combinatiesteen, dat houdt in dat de werking van afzonderlijke elementen (als hieronder beschreven) elkaar mogen versterken.

Robijn werking o.a. 

Robijn behoort net als de Saffier tot de Korundgroep.

Robijn straalt positieve levenskracht uit en roept universele liefde op. Het is een beschermende steen en schenkt de drager kracht & moed zijn/haar eigen pad te bewandelen. Robijn werkt op het basischakra en hartchakra. 

Zoïsiet werking o.a. 

Zoisiet kan helpen het immuunsysteem te versterken, negativiteit en onderdrukte emoties te transformeren en los te laten. Verbonden aan het hartchakra en basischakra kan het helpen te leven vanuit je hart en eigen creativiteit om daarin vol vreugde en moed je eigen pad te bewandelen. 

Edelstenen / kristallen als armband werking o.m. 

Het dragen van één of meerdere edelsteen armbandjes staat om te beginnen hartstikke leuk. Wanneer je het voor een specifieke werking draagt, hebben edelsteenarmbandjes het voordeel dat je hun energie in heel je aura brengt (doordat de armen bijna voortdurend bewegen). 

Het dragen van een edelsteen armbandje rond de enkel kan bijdragen aan een beter aarding. 

robijn_06
1 Item