Spiegel Apofyliet met (Avaloniet) Chalcedoon kristalcluster 37

Spiegel Apofyliet met Chalcedoon kristalcluster.  

Dit cluster heeft meerdere heldere (regenboog) spiegelende Apofyliet kristalpuntjes op glinsterende (druzy) Chalcedoon (Avaloniet). 

Afmeting circa 7x6x6 cm (338 gram).  

Je ontvangt de afgebeelde (spiegel-) Apofyliet kristalcluster! (nb de pracht van dit kristalcluster komt helaas minder goed over op de foto) 

Lees verder bij meer informatie.

apofyliet_37
1 Item
€ 33,00
Inclusief belasting
Uniek exemplaar!

Spiegel Apofyliet met Chalcedoon kristalcluster 37

Apofyliet uit India

Afmeting circa 70x60x60 mm

Gewicht circa 338 gram

Je ontvangt de gefotografeerde Spiegel Apofyliet cluster!

Apofyliet werking o.m.

Apofyliet opent het hartchakra. Het versterkt je intuïtie en je gevoel en geeft meer vertrouwen daarin. Apofyliet werkt als brug tussen je persoonlijk zelf en je hogere zelf. Omdat Apofyliet drager is van het Christusbewustzijn, brengt het dit bewustzijn ook meer in jouw systeem en leert het je vanuit je hoger hart te leven en handelen en compassie te hebben voor de ander. Een kristal van universele liefde.

Een zeer fijn kristal om mee te mediteren en/of in een ruimte neer te zetten. Apofyliet is eigenlijk een musthave voor elke praktijkruimte. 

Spiegelapofyliet

Spiegelapofyliet is een heel helder Apofylietkristal (vaak in puntvorm) die van binnenuit een spiegelend effect heeft. 

Blauwe Chalcedoon werking o.a. 

Blauwe Chalcedoon behoort tot de elementen lucht & water. Het is een liefdevolle steen met een hele zachte energie (tevens verbonden aan de maan) die emoties tot rust brengt en kan helpen dichter bij jezelf te komen. Blauwe Chalcedoon kan helpen je innerlijke en uiterlijke communicatie te ontwikkelen. 

Door de zachte energie is dit ook een fijne steen voor kinderen.

apofyliet_37
1 Item