Ioliet in kwarts ("Blue Spot crystal") handsteen 11

Grote handsteen van de nieuwe bijzondere combinatie steen uit Madagascar: Ioliet in kwarts! 

Deze speciale Ioliet in kwarts variëteit, die ook wel "Blue Spot crystal"wordt genoemd, draagt bijzondere blauwtinten. 

Afmeting circa 5x3,3x2,5 cm (69 gram)

Ioliet wordt ook wel watersaffier genoemd. 

Je ontvangt de afgebeelde Ioliet in kwarts handsteen! 

Lees verder bij meer informatie.

bluespot_11
1 Item
€ 13,99
Inclusief belasting
Unieke exemplaar!

Ioliet in kwarts ("Blue Spot crystal") handsteen 11

Herkomst Madagascar

Afmeting circa 50x33x25 mm

Gewicht circa 69 gram

Ioliet werking o.a. 

Ioliet is verbonden aan de violetblauwe energie en draagt een hoge lichtkracht. Het helpt je keelchakra en het 3e oog nog verder te open, versterkt de intuïtie en kan de communicatie met gidsen, lichtmeesters ed verbeteren. De transformerende Ioliet verhoogt je energietrilling en kan je hogere bewustzijnsdelen naar je bewustzijn brengen, waarmee het je kan helpen nog meer te vertrouwen op jouw eigen gaven. 

Ioliet kan goed gebruikt worden op het 3e oog en kruinchakragebied tijdens healingen, geleide meditaties of  een sjamanistische reis. 

Bergkristal werking o.m.

Bergkristal verheldert en zuivert de energie en brengt evenwicht. Het laadt op en heeft een aardende werking. Bergkristal werkt transformerend en kan helpen je bewustzijn te verruimen. 

Ioliet in kwarts werking combinatie o.a. 

Deze Ioliet in kwarts kan je assisteren in het verankeren en uiten van jouw hogere waarheid en daarin ook te gaan staan. Naast het keelchakra en de hogere chakra's is deze steen ook verbonden met de onderste chakra's waardoor je m.b.v de transformerende en evenwicht brengende bergkristal je gaandeweg ook meer vertrouwen en rust zult voelen in het uitspreken van/uitdrukking geven aan jouw waarheid vanuit je essentie.

bluespot_11
1 Item