Merkaba versteend hout 03 (66 mm)

Merkaba van versteend hout met groen-, geel- en bruintinten! 

Versteend hout bestaat uit fossiel hout, waarin alle organische materialen zijn vervangen door mineralen (meestal silicaten, zoals kwarts), met behoud van de structuur van het hout. Het proces van verstening gebeurt onder de grond en kan miljoenen jaren duren. 

Je ontvangt de afgebeelde Merkaba!

Lees verder bij neer informatie.

merkaba_18
1 Item
€ 35,39
Inclusief belasting
Uniek exemplaar!

Merkaba fossiel /versteend hout (petrified wood) 66 mm

Merkaba van versteend hout uit Madagascar.

Afmeting Merkaba circa 66x66 mm

Gewicht circa 180 gram

Je ontvangt de afgebeelde Merkaba!

De Merkaba is een moeilijk te slijpen geometrische vorm. Deze Merkaba's van versteend hout zijn gemaakt door een kleine groep jonge mensen die, in samenwerking met het ministerie van mijnbouw in Madagascar, het vak van Merkaba-slijpen is bijgebracht. 

Versteend hout (petrified wood)

Versteend hout bestaat uit fossiel hout, waarin alle organische materialen zijn vervangen door mineralen (meestal silicaten, zoals kwarts),
met behoud van de structuur van het hout. Het proces van verstening gebeurt onder de grond en kan miljoenen jaren duren. 

Versteend hout heeft een aardende en beschermende werking. Het kan je helpen beter te connecten met je basischakra en moeder Aarde. Versteend hout kan een rustgevende werking hebben bij bijvoorbeeld angst of nervositeit. Het kan tevens behulpzaam zijn bij het reizen naar bijv. vorige levens (regressies)

merkaba_18
1 Item