Bloem Agaat / Oog Agaat Chalcedoon handsteen 12

Grote platte handsteen van Flower Agaat (bloem agaat) met Chalcedoon en bergkristal uit Madagascar. 

Hoewel je bij dit exemplaar ook kunt spreken van Oog Agaat. 

Afmeting circa 7x6x1,5 cm, gewicht 113 gram 

Je ontvangt de afgebeelde Bloem Agaat / Oog Agaat!

Lees verder bij meer informatie. 

bloemagaat_12
1 Item
€ 15,50
Inclusief belasting
uniek exemplaar!

Flower Agaat (bloem agaat) / Oog Agaat Chalcedoon handsteen 03

Afmeting circa 70x60x15 mm

Gewicht circa 113 gram

Je ontvangt de afgebeelde Flower Agaat! 

Agaat werking o.a. 

Deze Agaat heeft een hele zachte energie. Agaat is een aardende steen die kracht geeft en een gevoel van innerlijke rust en veiligheid. Het stimuleert spirituele groei in verbinding met moeder Aarde en laat de schoonheid daarvan ervaren. Agaat transformeert negatieve energie en brengt zelfvertrouwen en acceptatie.

Chalcedoon werking o.a. 

Chalcedoon is een halfedelsteen en een variëteit van kwarts. Blauwe Chalcedoon behoort tot de elementen lucht & water. Het is een liefdevolle steen met een hele zachte energie (tevens verbonden aan de maan) die emoties tot rust brengt en kan helpen dichter bij jezelf te komen. Blauwe Chalcedoon kan helpen je innerlijke en uiterlijke communicatie te ontwikkelen. 

Flower agaat werking o.a. 

Flower agaat is een heel bijzondere zachte en liefdevolle steen die vreugde en liefde voor het leven brengt. De Flower agaat symboliseert de transformatie van het zaadje naar de boem in volle bloei. Daarmee wil het je op liefdevolle wijze laten zien dat jij ook het zaadje draagt/bent waarin alle potentie aanwezig is om die prachtige bloem te zijn en dat je (op je eigen tempo en eigen wijze) tot volle bloei mag komen.

bloemagaat_12
1 Item