Bloem Agaat / Chalcedoon handsteen 25

Platte steen van Flower Agaat (ook wel bloem agaat genoemd) met Chalcedoon en bergkristal uit Madagascar. 

In deze natuurlijke Agaat zijn chalcedoon bloemetjes ontstaan!

Afmeting circa  5x5x0,8 cm, gewicht 52 gram

Je ontvangt de afgebeelde Flower Agaat!

Lees verder bij meer informatie. 

bloemagaat_25
1 Item
€ 7,50
Inclusief belasting
Uniek exemplaar!

Flower Agaat (bloem agaat) / Chalcedoon handsteen 25

Bloem Agaat uit Madagascar

Afmeting circa 50x50x8 mm

Gewicht circa 52 gram

Je ontvangt de afgebeelde Flower Agaat! 

Agaat werking o.a. 

Deze Agaat heeft een hele zachte energie. Agaat is een aardende steen die kracht geeft en een gevoel van innerlijke rust en veiligheid. Het stimuleert spirituele groei in verbinding met moeder Aarde en laat de schoonheid daarvan ervaren. Agaat transformeert negatieve energie en brengt zelfvertrouwen en acceptatie.

Chalcedoon werking o.a. 

Chalcedoon is een halfedelsteen en een variëteit van kwarts. Blauwe Chalcedoon behoort tot de elementen lucht & water. Het is een liefdevolle steen met een hele zachte energie (tevens verbonden aan de maan) die emoties tot rust brengt en kan helpen dichter bij jezelf te komen. Blauwe Chalcedoon kan helpen je innerlijke en uiterlijke communicatie te ontwikkelen. 

Flower agaat werking o.a. 

Flower agaat is een heel bijzondere zachte en liefdevolle steen die vreugde en liefde voor het leven brengt. De Flower agaat symboliseert de transformatie van het zaadje naar de boem in volle bloei. Daarmee wil het je op liefdevolle wijze laten zien dat jij ook het zaadje draagt/bent waarin alle potentie aanwezig is om die prachtige bloem te zijn en dat je (op je eigen tempo en eigen wijze) tot volle bloei mag komen.

bloemagaat_25
1 Item