Minerale concealer Desert

Minerale concealer kleur Desert

Minerale concealer Desert is een sterk gele minerale concealer voor de medium tot donker olijfkleurige of Aziatische huid. 

Deze concealer is:

 • 100% natuurlijk (vegan)
 • geschikt voor de gevoelige huid
 • zuinig en hygiënisch in gebruik.

Minerale concealer 100% natuurlijke make-up

De 100% natuurlijke minerale poeder concealers bevatten hoogreflecterende microdeeltjes silicium om fijne lijntjes en rimpels te camoufleren. Plus allantoïne ter bevordering van huidherstel. Ook aan deze minerale concealers zijn geen agressieve of chemische ingrediënten toegevoegd, waardoor ze bijzonder geschikt zijn juist voor de gevoelige en/of probleemhuiduid (zoals bijvoorbeeld rosacea of couperose). 

Lees verder bij meer info. 

vegan minerale concealer

HMC_06
2 Items
€ 9,98
Inclusief belasting

Minerale concealer Desert

Minerale concealer voor de medium tot donker olijfkleurige of aziatische huid. 

Verpakking:

De 100% natuurlijke minerale poeder concealers bevatten hoogreflecterende microdeeltjes silicium om fijne lijntjes en rimpels te camoufleren. Plus allantoïne ter bevordering van huidherstel. 

Ook aan deze minerale concealers zijn geen agressieve of chemische ingrediënten toegevoegd,
waardoor ze bijzonder geschikt zijn juist voor de gevoelige en/of probleemhuiduid (zoals bijvoorbeeld rosacea of couperose)

Minerale concealer aanbrengen

 • Meng wat concealer met je minerale foundation voor extra dekking.
 • Meng oogconcealer voor gebruik eerst met wat dag- of oogcrème. 
 • Breng de concealer aan met een vochtige kwast. 
 • Breng daarna je minerale foundation aan.
 • Tip: juist de gevoelige en/of beschadigde huid vraagt om goede verzorging. Gebruik naast een concealer ook natuurlijke verzorginsproducten

Ingrediënten concealer Colour Corrector 

Kaolin, Titanium Dioxide, Zinc Oxide, Silica Microspheres, Allantoin, Iron Oxides, Ultramarine, Chromium Green. 

Bevat Ultramarine, dus NIET geschikt voor gebruik op de lippen!

Werking ingrediënten minerale concealer

 • Kaolin controleert overtollige huidolie waardoor deze make-up de hele dag meegaat. Daarnaast helpt het onzuiverheden en fijne lijntjes te verbergen. Het is de zachtste kleisoort en geschikt voor de behandeling van huidcondities als bijv. droogheid, acne, rosacea en/ofbeschadiging van de zon. Kaolin helpt deze huidproblemen te herstellen.
 • Titanium Dioxide zorgt voor een goede dekking en geeft een natuurlijke bescherming tegen schadelijke UV stralen.
 • Zinc Oxide bevat helende eigenschappen, heeft een antiseptische, kalmerende en verzachtende werking. Het beschermt de huid tegen irritaties en tegen de UVA & UVB stralen van de zon.
 • Silica zorgt o.a. voor een zijdezacht gevoel en absorbeert overtollig vocht.
 • Allantoine zorgt ervoor dat cellen zich vermenigvuldigen. Het stimuleert nieuw weefselvorming en verwijdert dode huid. Vanwege het natuurlijke helende vermogen wordt allantoine vooral gebruikt bij acne en rosacea. Het is een perfect middel voor de behandeling van onder meer huidzweren, wondjes, verbrandingen, puistjes, eczeem en psoriasis.
 • IJzeroxides zijn de natuurlijke pigmenten die kleur geven aan de minerale cosmetica. 

Vegan minerale make-up: mens-, dier- & natuurvriendelijk

Vanuit de intentie jouw natuurlijke schoonheid te doen stralen

Deze natuurlijke make-up wordt door een klein familiebedrijf in Engeland ambachtelijk (met de hand) gemaakt van de zuiverste ingrediënten en met grote zorg voor het milieu.
Deze minerale make-up bestaat enkel uit natuurlijke mineralen en is de puurste cosmetica die er is! Het voelt licht op de huid, heeft huidbeschermende eigenschappen en een antiseptische werking, waardoor het bij uitstek geschikt is voor de gevoelige huid. Deze zuivere minerale cosmetica is vegan, zuinig & hygiënisch in gebruik, bevat geen synthetische toevoegingen, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, oliën of bismuth oxychloride en heeft van nature een lange houdbaarheid en een natuurlijke zonnefilter.

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 80,= (in Nederland & België)

Gratis verzending bij 80 euro

HMC_06
2 Items

Misschien vind je dit ook leuk